Spanish cafe Peru
Image default
Recreation / Travel

BenitachellVakanties, uw partner om te overwinteren!

Benitachellvakanties verzorgt uw verblijf in de wintermaanden aan de Costa Blanca. Een prachtig en goed uitgerust appartement horen tot de basis. Veel van onze bezoekers keren na een verblijf terug, omdat ze hun overwinterperiode als zeer prettig ervaarden.

Benitachell is een mooie plek aan de Costa Blanca. Onze appartementen bevinden zich op de Cumbre del Sol, dit betekent: Berg van de zon. De naam zegt het al, het aantal zonuren is hier hoog en scheelt vaak zo’n 14 graden met de temperatuur in Nederland. Vanaf de Cumbre kunt u genieten van een mooi uitzicht op de bergen. Bij de appartementen bevinden zich twee grote zwembaden met een horecagelegenheid. U kunt hier (in de zomer) een lekker hapje en een drankje krijgen.

Wij zorgen er altijd voor dat onze appartementen optimaal zijn. U zult nooit gebreken hebben of een vies appartement treffen. Wij hebben al onze appartementen in eigen beheer, hierdoor zijn wel ook zelf garant voor de kwaliteit en de hygiëne die we met onze appartementen bieden. Daarbij zijn onze appartementen goed ingericht voor de wintermaanden. Een kacheltje, twee badkamers en een goed ingerichte keuken zijn voor ons niet vreemd.

Onze appartementen in Benitachell zijn niet alleen goed voor de wintermaanden, ook in de zomer kunt u hier volop genieten! De temperaturen lopen al snel op tot zo’n 35 graden. Dit is warm, maar door de aangename zeewind kunt u ook in deze tijd goed verblijven.

In de directe omgeving van Benitachell zijn een aantal leuke dorpen te vinden. Zo is Moraira, een dorp direct aan de zee, echt een trekpleister. U bent er in 15 min rijden. Hier kunt u genieten van een hapje en een drankje bij verschillende barretjes en restaurantjes. Wil u er echt een dagje op uit? Dan is dit ook goed mogelijk. Zowel Alicante als Valencia bevinden zich op ongeveer 50 minuten rijden. Verder is er nog een (berg)dorp genaamd ‘Guadalest’. Op de berg van dit dorp staat een prachtig museum. Vanaf dit museum kunt u genieten van een prachtig uitzicht over een stuwmeer.

Benitachellvakanties zorgt voor goed ingerichte accommodaties. Verder is er altijd iemand in de buurt om u van de service te voorzien die u verdient. Wij streven er naar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

https://www.benitachellvakanties.nl/