Spanish cafe Peru
Image default
Recreation / Travel

Bijzondere trouwschoenen

Bij Shoelia vindt u de meest bijzondere trouwschoenen! Wanneer u op zoek bent naar iets anders dan de normale, saaie trouwschoen, dan bent u aan het juiste adres bij Shoelia. Wij hebben zowel voor heren als voor dames prachtige schoenen in het assortiment.

Trouwschoenen van Shoelia

Bij Shoelia is het mogelijk om bijzondere trouwschoenen uit te zoeken, met een vrolijke print of in een kekke kleur, maar het is zelfs mogelijk om samen met uw partner uw schoenen uit te zoeken. U kunt uw schoenen laten maken in matchende materialen zodat u beiden dezelfde soort schoenen draagt tijdens uw bruiloft. Daarnaast kunt u uw schoenen laten personaliseren door uw initialen erin te laten zetten of bijvoorbeeld de trouwdatum. Wij houden natuurlijk rekening met uw kostuum of jurk bij het uitzoeken van uw schoenen, zodat u er prachtig uitziet op uw trouwdag!

Ons brede aanbod

Bij Shoelia hebben wij een breed aanbod heren- en damesschoenen. Wij zijn gespecialiseerd in kleurrijke, aparte en bijzondere schoenen. Al onze schoenen zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit. Bij de heren hebben wij een breed aanbod van bijvoorbeeld suède schoenen en leren schoenen. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook gewoon sneakers. Bij de damesschoenen kunt u kiezen uit pumps en veterschoenen. Beiden even elegant en mooi afgewerkt. Wij werken samen met het Spaanse merk Pepe Milan. Zij onderscheiden zich van andere schoenmerken door hun oog voor detail, inspirerende kleurrijke schoenen en hun constante zoektocht naar de meest prachtige materialen. Met liefde voor het vak en oog voor detail creëren zij de meest prachtige creaties die u bij ons kunt kopen!

Onze expertise

In 2013 zijn wij begonnen met onze winkel, uit onvrede van het niet kunnen vinden van bijzondere, unieke en kleurrijke schoenen. Inmiddels hebben wij echter al twee winkels! In Veenendaal en Groningen kunt u bij ons terecht. Ziet u echter niets in ons assortiment wat bij u past? Geen nood! Bij ons kunt u namelijk ook uw eigen schoenen ontwerpen. Dit kunnen gepersonaliseerde schoenen zijn, maar ook bijvoorbeeld schoenen met het logo van uw bedrijf. Wij geven u ook graag advies over de schoenen voor uw bruiloft. Maak in dat geval een afspraak met ons, zodat wij alle tijd hebben om u te voorzien van persoonlijk advies op maat.