Spanish cafe Peru
Image default
Recreation / Travel

De snelste levering van Dozen bij Dozenhal

Bij de Dozenhal kunt u diverse dozen binnen één werkdag bij u thuis laten bezorgen. Dat is de kracht van de webshop Dozenhal. Met meer dan 2500 verschillende formaten en diverse andere verpakkingsmaterialen kunt u altijd een product vinden dat bij u past. Zit er toch niet de geschikte formaat bij? Dan kunt u altijd een doos op maat laten maken.

De dozenmachine van de Dozenhal

Bij de Dozenhal kunt u terecht voor alle formaten omdat zij beschikken over een ware

dozenmachine. Deze dozenmachine zorgt ervoor dat de Dozenhal over zoveel verschillende formaten beschikt en waardoor u zowel kleine als grote bestellingen kunt plaatsen. Ook kunt u zelf kiezen uit welk soort karton u wilt voor uw producten. Hierbij kunt u kiezen uit enkele golf licht, enkele golf zwaar of dubbele golf. De enkele golf licht kan gebruikt worden voor lichte producten, de enkele golf zwaar voor iets zwaardere producten en de dubbele golf is geschikt voor zware materialen. De eerste categorie is vooral geschikt voor het verzenden van kleine, lichte producten. De middelste categorie is het meest geschikt voor de opslag van producten. De laatste categorie kan het beste worden gebruikt voor het verhuizen van product of bij het verzenden van grote, zware producten.

Het laten bedrukken van dozen

Tot slot kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling van dozen te laten bedrukken. Natuurlijk duurt dit wel iets langer dan wanneer u een ‘standaard’ doos koopt omdat deze producten nog niet direct klaar liggen om verzonden te kunnen worden. Gelukkig werkt de dozenmachine van de Dozenhal erg snel en kunt u alsnog uw bestelling al snel verwachten. Naar verwachting duurt dit 3 werkdagen. Zo kunt u eenvoudig en snel de dozen gebruiken voor bijvoorbeeld marketingdoeleinden zoals het maken van reclame en het bevorderen van bekendheid. Bovendien is het bedrukken van deze producten ook nog eens erg goedkoop. Voor een mooi tarief krijgt u de beste kwaliteit en de gewenste afmeting binnen no time. De dozen ogen professioneel en de producten kunnen zowel in zwart-wit gedrukt worden als in kleur.