Spanish cafe Peru
Image default
Recreation / Travel

Megapret | leukste familiepark van Gelderland

Megapret

Megapret is de leukste speeltuin en familiepark van Gelderland.  Voor een dagje uit met het gezin of een schoolreisje, het enorme aanbod zorgt ervoor dat iedereen een leuke dag heeft.

Bekijk ook de nieuwste trends voor kinderen bij de shop van Jut en Juul. 

Aanbod van Megapret | Familiepark
Megapret biedt de kinderen een enorm aanbod om een leuke dag te hebben. Met een binnenspeeltuin van 1500m2 en een buitenspeeltuin van 20.000m2 waarin allerlei speeltoestellen staan is te doen. Megapret heeft ook een waterspeeltuin waarin in de zomerdagen de kinderen verkoeling kunnen zoeken met verschillende spuitende fonteinen en een waterglijbaan. Als dat nog niet alles is heeft de speeltuin van Gelderland ook nog een golfbaan. Deze 18-holes adventure laat uw kinderen genieten van de golfsport op een bijzondere en leuke manier.

Dagje uit met het gezin | Familiepark
Megapret is niet alleen leuk voor uw kinderen maar ook voor u zelf.  De speeltuin van Gelderland is een leuk dagje uit voor het hele gezin. Er is genoeg te beleven in het park. U kunt lekker plaats nemen aan de bar of gaan liggen in de zon. Daarnaast heeft megapret ook nog een restaurant waarin niet alleen snacks te koop zijn maar ook uitgebreidere menu’s

Schoolreisje | Familiepark
Met een schoolreisje voor de hele klas of hele school bent u bij de speeltuin in Gelderland ook aan het juiste adres. Megapret is erg veilig en overzichtelijk waardoor u een goede blik op de kinderen kunt werpen. Het terrein is omheind waardoor de kinderen niet van het terrein af kunnen. Daarnaast biedt de speeltuin van Gelderland u een betaalbaar arrangement aan waardoor u zich ook geen zorgen hoeft te maken  over het eten en drinken van de kinderen.

 

Megapret is de speeltuin van Gelderland waarin de kinderen een erg leuke dag hebben die ze niet snel zullen vergeten. Door het grote aanbod biedt Megapret een leuke uitkomst voor het dagje uit met het gezin of een schoolreisje.

http://www.megapret.nl/familiepark-megapret/