Spot de ‘Big Five’ tijdens in Botswana tijdens een onvergetelijke vakantie

Het spotten van de ‘Big Five’ blijft een indrukwekkende activiteit. Al deze grote dieren zoals een leeuw, buffel, olifant, nijlpaard en neushoorn van dichtbij bekijken is ontzettend speciaal en een absolute droom voor veel mensen. Laat uw droomreis daarom werkelijkheid worden bij Oryx Travel. Bij deze touroperator bent u meteen verzekerd van luxe overnachtingen en een volledig verzorgde reis. Klinkt Afrika u wel goed in de oren maar weet u niet zeker of Botswana voor u of uw gezin het meest geschikt is als eerste Afrika-reis? Dan kunt u bij deze touroperator ook luxe reizen naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika boeken.

Alle hoogtepunten van Botswana zien tijdens een luxe vakantie

Wanneer u voor het eerst naar Afrika gaat, is het aan te raden om naar Botswana op vakantie te gaan. Botswana kent prachtige natuur en een hoop indrukwekkende hoogtepunten. Daarnaast is de bevolking van het land ook nog eens enorm gastvriendelijk. Botswana is, zeker in vergelijking met Nederland, een enorm land en u wilt de hoogtepunten wel zien. Boek daarom uw volledig begeleide rondreis bij een echte Afrika expert, welkom bij Oryx Travel. Met deze touroperator kunt u luxe reizen naar onder andere Botswana, Zuid-Afrika, Namibië, Zimbabwe en Oeganda boeken. Met een reis via Oryx Travel mist u niets van het land en geniet u ook in het verre Afrika van alle luxe die u thuis gewend bent, misschien nog wel luxer zelfs!

Adembenemende uitzichten en ervaringen tijdens een van de luxe reizen door Zuid-Afrika

Staat een reis naar Zuid-Afrika hoog op uw bucketlist? Boek dan nu een van de luxe reizen naar Zuid-Afrika bij touroperator Oryx Travel. Op avontuur met een safari, genieten van de cultuur, de flora én de fauna, en aan het einde van een dag vol onvergetelijke indrukken lekker neerploffen in uw luxe lodge. Nadat u in Zuid-Afrika bent geweest wilt u gegarandeerd nog een keer terug naar dit prachtige continent. Wat dacht u van een vakantie naar Botswana, Namibië of Zambia? En iedere reis wordt tot in de puntjes voor u geregeld. Heeft u op vakantie nog vragen of loopt u ergens tegenaan, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met het thuisfront via Oryx Travel.