Spanish cafe Peru
Image default
Recreation / Travel

Survivalgadgets

Deze zomer zal ik voor het derde jaar op rij mijn vakantie in Spanje aan het strand inruilen voor een vakantie in de Zweedse bossen. Ik kan erg genieten van een zonvakantie, maar ik kan nog meer genieten van het survivallen in Zweden. Vandaag bespreek ik drie onmisbare gadgets voor tijdens het survivallen.

 

SunRocket Zonlicht

Al die technologie deze dagen hè? Dat klopt, de Sunrocket Sunlight geeft u de mogelijkheid om water te koken met alleen de hitte van de zon. Dit kan niet alleen van groot belang zijn voor uw kook- en drinkbehoeften, het kan ook een essentieel onderdeel van elke EHBO-uitrusting blijken te zijn, waarmee water wordt gesteriliseerd om verwondingen te behandelen. Het is niet zo duur als je misschien denkt. Een geniale overlevingsgadget die je dag kan maken of je leven kan redden!

 

Bear Grylls Ultimate Survival Kit

Oké, dit is een beetje valsspelen. Het is niet zozeer een overlevingsgadget, maar eerder veel verschillende overlevingsgadgets, maar het zit allemaal bij elkaar, dus we bespreken het toch! Je weet nooit precies waar je aan begint als je gaan survivallen, dus met name voor diegene die nog niet bekend zijn met outdoor-verkenningen, is deze Bear Grylls survival-kit ideaal. De15-delige set bevat gereedschappen, variërend van overlevingsdekens tot naaisetjes, en instructies voor het signaleren van aandacht als het allemaal fout gaat.

 

Achteruitrijcamera

Deze gadget gaat er niet zozeer voor zorgen dat je het survivallen zelf gaan overleven. Een achteruitrijcamera zorgt er echter wel voor dat je veilig aankomt op de bestemming waar je gaat survivallen, althans dat is de bedoeling. Ook helpt de beste achteruitrijcamera je weer veilig thuis te komen als je de wildernissen overleefd hebt in het bos of in de bergen. Vooral de bossen zijn een donkere onvoorspelbare omgeving met veel wilde dieren. Met een orlaco achteruitrijcamera heb je net dat beetje meer overzicht dat ervoor zorgt dat je dat wilde zwijn net op tijd ziet, waardoor je survivalervaring niet onbedoeld langer wordt.