Spanish cafe Peru
Image default
Recreation / Travel

Vakantiehuisjes op de Veluwe

Ontdek de Veluwe

Bij de Veluwe denken we allemaal aan de natuur, rust, fiets- wandel- en bospaden. Heeft u favoriete fiets- en wandelpaden op de Veluwe? De natuur op de Veluwe lijkt wel oneindig. Er is voor honderden kilometers aan fiets- en wandelpaden aangelegd zodat wij kunnen genieten van deze mooie natuur. Het is ook erg belangrijk dat wij de natuur netjes behandelen tijdens onze vakantie op de Veluwe. Gooi uw afval in de daarvoor bestemde afvalbakken. Samen kunnen wij ervoor zorgen dat de Veluwe netjes schoon blijft.

Fietsend op de Veluwe

Met de fiets kunt u de Veluwe het snelst ontdekken. Zo kunt u met de fiets op een stuk meer plekken komen op een dag dan dat als u zou wandelen. Fietsen over de Veluwe is echt een aanrader. Voel de rust en luister naar de fluitende vogeltjes. Er zijn talloze verschillende unieke uitkijkpunten. Het gaat u niet lukken om in 1 dag de Veluwe te ontdekken. De Veluwe heeft u zoveel mooie plekken en bezienswaardigheden te laten zien dat u daarvoor wel een weekje zou moeten inplannen. Misschien is het een leuk idee om een vakantiehuisje op de Veluwe te boeken voor een midweek om te zien hoe ver u komt?

Wandelend de Veluwe ontdekken

Wandelt u liever dan dat u fietst? Geen probleem! Voor wandelaars zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om uw ogen uit te kijken op de Veluwe. Wandelend kunt u de Veluwe echt ontdekken. Kijk rustig en om u heen en dwaal weg terwijl u alleen, met uw partner of misschien met uw trouwe viervoeter door de natuur van de Veluwe loopt. Bekijk het aanbod huisjes direct op Hoiveluwe.nl