Voor vrijwel ieder soort feest kunt u terecht bij dé groepsaccommodatie van Gelderland

Of u nu een bedrijfsfeest gaat organiseren, of een schoolreisje, of misschien zelfs wel een bruiloft, bij de bijzondere groepsaccommodatie in Gelderland, de Westernboerderij wordt het allemaal tot in de puntjes geregeld. En wilt u er zeker van zijn dat het weer uw dag niet kan verpesten? In Didam, in Gelderland, ligt een prachtige westernboerderij die beschikt over verschillende binnen- en buitenlocaties. Zo kunt u ervoor kiezen diverse buitenactiviteiten te ondernemen, zoals sportieve activiteiten. Maar u kunt ook een bedrijfsfeest of huwelijksfeest vieren in één van de prachtige zaaltjes van de boerderij in Gelderland. Zo beschikt deze boerderij over een Saloon en Foyer, versierd in westernstijl. Zo bent u altijd verzekerd van een geslaagd feest!

Bedrijfsfeest of familiedag? Groepsaccommodatie in Gelderland voor particulieren en bedrijven

In Gelderland, in Didam, is de Westernboerderij gevestigd. Deze locatie is perfect voor het organiseren van onder andere een onvergetelijk bedrijfsfeest voor uw collega’s.Of u nu een heerlijke familiedag wilt organiseren, u een gezellig bedrijfsfeest wilt geven of u met uw collega’s wilt vergaderen: bij deze groepsaccommodatie in Gelderland bent u aan het juiste adres. De specialist biedt een ruim assortiment aan activiteiten en de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Zo kunt u diverse activiteiten voor binnen en buiten ondernemen, maar is het ook mogelijk heerlijk te eten. Wat past het beste bij uw gezelschap? De specialist voorziet u van advies en doet een voorstel voor een dag met activiteiten die bij uw gezelschap aansluiten.

Groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld bedrijfsfeest in Gelderland biedt ook kampeerplaatsen

Bij veel bedrijfsfeesten en vriendenuitjes is het vaak een probleem dat er aan het eind van de dag mensen weer naar huis moeten rijden. Het zou dus ideaal zijn als u op locatie zou kunnen overnachten. Een specialist biedt namelijk de mogelijkheid te overnachten in een retro caravan of een unieke tipi. Dit kunt u boeken in combinatie met diverse arrangementen op maat. Wilt u de omgeving verkennen op de scooter? Of heeft u zin in een ouderwetse solextocht? Bij de specialist is het allemaal mogelijk. Zo is deze groepsaccommodatie in Gelderland ook geschikt voor het geven van bedrijfsfeest. Maar u kunt de groepsaccommodatie in Gelderland niet alleen voor een bedrijfsfeest boeken: ook voor een trouwfeest, schoolreisje of familieweekend is de boerderij uitstekend geschikt.