Spanish cafe Peru
Image default
Recreation / Travel

Zee in beweging: Fysiotherapie Hoogland voor particulieren en bedrijven

ZEE in beweging is het centrum voor fysiotherapie Hoogland. Bij ons kunt u terecht voor fysieke en mentale vitaliteit. Onze professionals kunnen u helpen met fysiotherapie, coaching, diëtiek en meer. ZEE in beweging biedt u een professionele en persoonlijke behandeling op maat. Samen werken we aan uw fysieke en mentale vitaliteit. Ontdek wat ZEE in beweging voor uw mentale of fysieke klachten kan betekenen!

Onze diensten

ZEE in beweging biedt een verscheidenheid van diensten aan op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. We hebben expertise op het gebied van fysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. We kunnen u bij ZEE in beweging ook helpen met uw mentale gezondheid. Bij ons kunt u terecht voor behandelingen met hypnotherapie en psychotherapie. Heeft u interesse in coaching? Wij bieden loopbaan coaching en integratieve coaching. Voedingsadvies en diëtetiek valt ook onder expertise. 

Fysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie 

Op zoek naar fysiotherapie in Hoogland? Wij helpen u graag met uw fysieke pijnklachten. Door het inzetten van specifieke behandeltechnieken nemen we uw pijnklachten weg. De focus ligt bij de behandelingen op het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Voor de fysiotherapie worden medical taping, oefentherapie en andere fascia/bindweefseltechnieken gebruikt. Bij ZEE in beweging kunt u terecht met uw klachten. We kijken samen met u naar de juiste behandeling zodat u weer pijnloos kunt bewegen! 

De voordelen van ZEE in beweging fysiotherapie Hoogland

Onze professionals bieden fysiotherapie behandelingen aan op maat in regio Hoogland. We zorgen voor een goede balans tussen fysieke en mentale gezondheid. We zijn betrokken bij uw behandelproces en proberen samen met u het beste resultaat te boeken. Bij ZEE in beweging heeft u geen lange wachttijden. Wij staan klaar om u te behandelen! 

Coaching

U kunt bij ZEE in beweging terecht voor loopbaancoaching en integratieve coaching. Loopbaancoaching helpt bij het in kaart brengen van uw persoonlijkheid, doelen, drijfveren en loopbaanmogelijkheden. De loopbaancoach helpt u bij het maken van een persoonlijke ontwikkelplan. We zorgen dat u meer zelfvertrouwen in uzelf en uw toekomst krijgt! Met integratieve coaching staat de innerlijke diepgang van de cliënt centraal. Door effectief verschillende coachingsvormen in te zetten wordt u mentaal sterker. Integratieve coaching kunt u helpen met het doorbreken van vaste denkpatronen, het overwinnen van faalangst of het verminderen van stressklachten.